Alt Til Badeværelset

Hygiejne+ bundventil, fast-åben – kobber look

Den innovative funktion ved vores Hygiejne+ bundventiler er tætningen, der er sikret på den vandrette del af afløbet. Den vandrette tætning forhindrer vand i at samle sig, som er et af de største områder for bakterieophobning i en håndvask.

Denne løsning er en enkel, men meget avanceret måde at vedligeholde og holde en håndvask bakteriefri. Kombinationen af denne innovation med et meget det yderst holdbare rustfrit stål af marinekvalitet, gør Hygiejne+ bundventilen til et vigtigt element i et velholdt badeværelse.

Vores Hygiejne+ bundventil fås i rustfrit stål, PVD Messing, PVD Kobber og PVD Charcoal i både børstet og poleret finish. Denne bundventil har en push-to-open åbningsmekanisme, men fås også med en fast-åben løsning. Match bundventilerne med armaturer fra Qtoo-kollektionen sammen med produkterne fra Knud Holscher-kollektionen for at skabe et sammenhængende badeværelsesdesign. Produktet er garanteret i 20 år, og farvefinishen i 5 år.

Få et tilbud - send en forespørgsel via mail eller ring til os.

Email

Brand

Dline

Dline er en dansk producent af funktionelle og æstetisk smukke produkter til hjemmet. Deres sortiment inkluderer alt fra opbevaringsløsninger til badeværelses- og køkkeninventar. Dline er kendt for deres minimalistiske design, der skaber enkelthed og funktionalitet i enhver indretning. Deres produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Blandt Dlines produkter finder du blandt andet praktiske opbevaringskasser og hylder til køkkenet og badeværelset. Deres badeværelsesinventar inkluderer også spejle og belysning, der kan tilpasses til forskellige behov og præferencer. Dlines køkkeninventar omfatter alt fra skærebrætter og knivblokke til bestikindsatser og opvaskerstativer. Deres produkter er udformet med tanke på funktionalitet og enkelhed og kan hjælpe med at organisere og optimere dit køkkenrum. Med Dlines produkter kan du skabe et moderne og stilrent udtryk i dit hjem samtidig med, at du får funktionelle løsninger, der gør din hverdag lettere og mere overskuelig.