Alt Til Badeværelset

Køkkenarmatur 280 mm – kobber look

Qtoo kollektionens linjer er perfekt geometrisk afbalanceret; hver detalje er gennemtænkt – fra det bæredygtige materiale til den buede tud.

Vores armaturer kan bygges ind i væggen eller monteres på eller ved vasken. Ved begge løsninger bliver fornøjelsen den samme; grebet bevæges i glidende bevægelser når der åbnes for vandet, regulerer temperaturen eller vandstrømmen. Ved de indbyggede armaturer peger pinden på grebet nedad, hvilket gør det lettere at betjene armaturet. Hertil er tuden på vandhanerne designet i en nedadgående position, for at sikre, at vand ikke løber ind i hanen og forårsager blokeringer eller opbygning af kalk.

Til sortimentet forefindes et udvalg af bundventiler, der både matcher i farve, finish og behov.

Produkterne er dækket af en 20 års garanti, hvilket også underbygger kvaliteten i håndværket. Qtoo kollektionens udvalg af armaturer og bundventiler er tilgængelige i stål, kobber, charcoal og messing – både med børstet og poleret finish.

Fremspring på 200mm
Svingtud
Indbygget perlator
Total højde på 280mm
Frihøjde til perlator 155mm
2x 9,5mm flexible tilslutningsslanger
Vandbegrænser 8.4 L/Min
Syrefast rustfrit stål AISI316
Blyfri

Få et tilbud - send en forespørgsel via mail eller ring til os.

Email

Brand

Dline

Dline er en dansk producent af funktionelle og æstetisk smukke produkter til hjemmet. Deres sortiment inkluderer alt fra opbevaringsløsninger til badeværelses- og køkkeninventar. Dline er kendt for deres minimalistiske design, der skaber enkelthed og funktionalitet i enhver indretning. Deres produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Blandt Dlines produkter finder du blandt andet praktiske opbevaringskasser og hylder til køkkenet og badeværelset. Deres badeværelsesinventar inkluderer også spejle og belysning, der kan tilpasses til forskellige behov og præferencer. Dlines køkkeninventar omfatter alt fra skærebrætter og knivblokke til bestikindsatser og opvaskerstativer. Deres produkter er udformet med tanke på funktionalitet og enkelhed og kan hjælpe med at organisere og optimere dit køkkenrum. Med Dlines produkter kan du skabe et moderne og stilrent udtryk i dit hjem samtidig med, at du får funktionelle løsninger, der gør din hverdag lettere og mere overskuelig.