OBS. Hvidovre showroom er midlertidig under ombygning og åbner snarest muligt. Søborg showroomet er åben.
VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG! :)

Badeværelsessæt – børstet rustfrit stål

Knud Holscher sanitetsserien kombinerer renhed i sine linjer med renhed i sin funktion, og i modsætning til vores beslagsserie af individuelle, men komplementære elementer, består denne serie af løsninger, der danner en sammenhængende helhed.

Dispensere og skraldespande, badeværelsestilbehør og et panelsystem med 11 forskellige muligheder, udgør sortimentet, der passer lige så godt til indretningen af ​​private hjem som i trafikerede, offentlige bygninger.

Uanset hvor de findes, kan vores produkter til badeværelset kombineres fleksibelt og alligevel give det samme ensartede indtryk. I deres tekniske design er installation og vedligeholdelse i fokus, for at imødekomme behovet for høj hygiejne, uanset hvor længe de skal leve i et rum.

Vores indbyggede panelsystem kombinerer elementer i en enkelt ramme. Installationen af ​​systemet, som er banebrydende efter flere års teknisk designudvikling, tager maksimalt 20 minutter, og dets et-punkts låsemekanisme gør det muligt at rengøre og genopfylde hvert modul ved at dreje på en enkelt nøgle.

Vores produkter udarbejdes i AISI 316 rustbestandigt, ikke-korroderende, marinekvalitetsstål, der tåler badeværelsets høje fugtighedsniveau, mens de subtile buede kanter og funktionelle, cirkulære huldetaljer er en reference til vores første produkter fra 1971 – de ikoniske L- og U-dørgreb.

Både indvendigt og udvendigt er hver detalje af hvert d line produkt grundigt testet for funktion, så det holder. Derefter, assisteret af det mest banebrydende maskineri inden for vores felt, er hvert produkt håndforarbejdet på egen fabrik.

Få et tilbud - send en forespørgsel via mail eller ring til os.

Email

Brand

Dline

Dline er en dansk producent af funktionelle og æstetisk smukke produkter til hjemmet. Deres sortiment inkluderer alt fra opbevaringsløsninger til badeværelses- og køkkeninventar. Dline er kendt for deres minimalistiske design, der skaber enkelthed og funktionalitet i enhver indretning. Deres produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Blandt Dlines produkter finder du blandt andet praktiske opbevaringskasser og hylder til køkkenet og badeværelset. Deres badeværelsesinventar inkluderer også spejle og belysning, der kan tilpasses til forskellige behov og præferencer. Dlines køkkeninventar omfatter alt fra skærebrætter og knivblokke til bestikindsatser og opvaskerstativer. Deres produkter er udformet med tanke på funktionalitet og enkelhed og kan hjælpe med at organisere og optimere dit køkkenrum. Med Dlines produkter kan du skabe et moderne og stilrent udtryk i dit hjem samtidig med, at du får funktionelle løsninger, der gør din hverdag lettere og mere overskuelig.