Alt Til Badeværelset

Indbygget sensorarmatur 190 mm – messing look

For de vægmonterede Qtoo sensor armaturer var d lines mål at bibeholde den præcisionsdesignede, minimalistiske æstetik, der er ikonisk for kollektionen. Det er derfor, vi har stræbt efter at integrere IR-sensoren i vores eksisterende 90 mm roset for et strømlinet look på tværs af hele Qtoo kollektionen.

Med en batterilevetid på 4,6 – 8,4 år afhængig af brug, samt en 60 sekunders pausefunktion af sensor til rengøring, er vores sensorarmaturer fuldt optimeret i deres innovation, alt imens de omfavner de seneste fremskridt inden for bevægelsesaktiveringsteknologi med justerbare sensorparametre. Til hvert produkt skal der tilkøbes en Flexbox, som beskytter alle de elektroniske dele.

Som med ethvert Qtoo produkt kommer sensorarmaturerne med banebrydende multi-justerbare indbyggede enheder for sikker og nem installation. For at forblive tro mod Qtoo’s bæredygtighedsprincipper er alle rustfri ståldele 100% genanvendelige og leveres med 20 års garanti. Sensorarmatur er desuden en yderst bæredygtig vandbesparer, der giver bedre kontrol over vandforbruget til bygningsejeren. Dette kan anses som en måde at bevare og reservere vand til en større sag.

Sensorarmaturerne fås som væghængt eller bordmonteret, og er perfekte til at optimere badeværelseshygiejnen. Match armaturerne med vores håndtørrer, berøringsfri sæbedispensere eller berøringsfri papirdispenser fra Knud Holscher og gør produkterne til vitale elementer i et velholdt badeværelse med stor trafik.

Vælg mellem messing, kobber og charcoal i enten børstet eller poleret finish.

Sensorfunktioner:

Sensordriftsdetektionsafstand: 50 mm til 250 mm
Komforttid: 2 sekunder (+/- 20 %)
Sikkerhedstimeout: 30 sekunder (+/- 20 %)
Flowhastighed 5 l/min (andre tilgængelige efter anmodning)
Batterilevetid (6 AA): 20 daglige aktiveringer = 8,4 år, 150 daglige aktiveringer = 4,6 år
Lavt batteri: 1 blink hvert 5. sekund (10 dage)
Tomt batteri: 1 blink hvert 5. sekund (indtil helt tomt – og derefter ingen vandforsyning)
Rengøringstilstand 60 sek.
Hygiejneskylning deaktiveret
Særlige indstillede parametre på forespørgsel: Driftsdetekteringsafstand, Sikkerheds-timeout (deaktiveret eller 1-240 sek.), Komforttid (0-100 sek.), Hygiejneskyl , Frekvens (1 t – 72 t), Varighed (1 – 240 sek.)

Få et tilbud - send en forespørgsel via mail eller ring til os.

Email

Brand

Dline

Dline er en dansk producent af funktionelle og æstetisk smukke produkter til hjemmet. Deres sortiment inkluderer alt fra opbevaringsløsninger til badeværelses- og køkkeninventar. Dline er kendt for deres minimalistiske design, der skaber enkelthed og funktionalitet i enhver indretning. Deres produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Blandt Dlines produkter finder du blandt andet praktiske opbevaringskasser og hylder til køkkenet og badeværelset. Deres badeværelsesinventar inkluderer også spejle og belysning, der kan tilpasses til forskellige behov og præferencer. Dlines køkkeninventar omfatter alt fra skærebrætter og knivblokke til bestikindsatser og opvaskerstativer. Deres produkter er udformet med tanke på funktionalitet og enkelhed og kan hjælpe med at organisere og optimere dit køkkenrum. Med Dlines produkter kan du skabe et moderne og stilrent udtryk i dit hjem samtidig med, at du får funktionelle løsninger, der gør din hverdag lettere og mere overskuelig.