Alt Til Badeværelset

Dørgreb AJ111, large – messing

I mere end et halvt århundrede skabte arkitekt og designer Arne Jacobsen (1902-1971) bygninger og møbler, som har haft enestående betydning for den danske kulturarv. Siden sin uddannelse fra Kunstakademiet i København i 1927 har han sat sit modernistiske præg på dansk såvel som international arkitektur og design.

Et af de mest fremtrædende eksempler på Arne Jacobsens holistiske tilgang, er det ikoniske SAS Royal Hotel fra 1960, hvortil han formgav alt fra møbler som Svanen og Ægget til belysning, bestik, tekstiler og dørgreb i et formsprog kendetegnet ved skulpturelle, organiske og geometriske linjer. Arne Jacobsens legendariske, tidløse streg har ført til stole som Syveren, Myren og Dråben, og andre møbelklassikere, som er lige så moderne i dag som da de blev formgivet. I Århus pryder Rådhuset midtbyen, mens hans mest fremtrædende arkitektoniske vidundere omkring hovedstaden er Bellavista, Nationalbanken, Bellevue Teatret og Skovshoved Tankstation, hvis harmonisk bølgende form kan genkendes i hans dørgreb for d line.

Både indvendigt og udvendigt er hver detalje i hvert d line produkt omhyggeligt testet for problemfri funktion, så det kan leve for evigt. Derefter, assisteret af det mest banebrydende maskineri inden for vores felt, er hvert produkt håndforarbejdet på egen fabrik.

Vores produkter er designet til konstant brug. Så det kan blive skubbet, trukket, vendt og stødt til igen og igen hver dag – om det enten er i private hjem eller erhvervsbygninger, offentlige kontorer og kulturelle centre – skal de kunne bære vægten af ​​en tung frakke, åbne et vindue og låse det igen, eller for at forhindre at en oplukket dør rammer væggen bagved.

Produkterne fra Arne Jacobsen kollektionen leveres med 20 års garanti og fås i en bred vifte af farver og finishes.

Få et tilbud - send en forespørgsel via mail eller ring til os.

Email
Kategori
Brand:Dline

Brand

Dline

Dline er en dansk producent af funktionelle og æstetisk smukke produkter til hjemmet. Deres sortiment inkluderer alt fra opbevaringsløsninger til badeværelses- og køkkeninventar. Dline er kendt for deres minimalistiske design, der skaber enkelthed og funktionalitet i enhver indretning. Deres produkter er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Blandt Dlines produkter finder du blandt andet praktiske opbevaringskasser og hylder til køkkenet og badeværelset. Deres badeværelsesinventar inkluderer også spejle og belysning, der kan tilpasses til forskellige behov og præferencer. Dlines køkkeninventar omfatter alt fra skærebrætter og knivblokke til bestikindsatser og opvaskerstativer. Deres produkter er udformet med tanke på funktionalitet og enkelhed og kan hjælpe med at organisere og optimere dit køkkenrum. Med Dlines produkter kan du skabe et moderne og stilrent udtryk i dit hjem samtidig med, at du får funktionelle løsninger, der gør din hverdag lettere og mere overskuelig.