Alt Til Badeværelset

Du kan både som privatperson og erhvervsdrivende handle på www.alttilbadeværelset.dk til levering i Danmark ‒ undtagen til ikke-brofaste øer, Grønland og Færøerne. Silvan tager forbehold for køb med videresalg for øje.

Betaling & ordreafgivelse ved Web/online ordrer

14 dages bytte- og returret. Gælder ikke på bestillingsvarer.

Ved kortbetaling trækkes beløbet ved afsendelse af dine varer.

Fragt

Pris på Levering fra lager til hjemmeadresse kan variere afhængigt af ordrens str. (kg + dimensioner på pallen) samt postnr. Alle leveringer fra lager til kundens adresse er som udgangspunkt leveret til kantstenen, medmindre andet er aftalt.

Tillæg på levering af storformatsfliser vil forekomme! (Format større end 60x120cm)

Tillæg på levering til ikke bro-faste øer, gælder KUN web/online ordre.

Prisgrupper på fragt

Gruppe 1: mindre forsendelser – 249 kr. Armaturer.

Gruppe 2: mellem forsendelser – 499 kr. Fliser (max str. 60x120cm).

Gruppe 3: Store forsendelser – 849 kr. Møbler/Badekar/Brusenicher.

Bestillingsvarer

Bestillingsvarer/ikke lagerførte varer tages ikke retur. Bestillingsvarer er varer som skaffes hjem specielt kunden og tages derfor ikke retur.

Returnering/fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdagen, såfremt de er i væsentlig samme stand som ved modtagelsen – dvs. at emballagen ikke er ødelagt, eller lignende. Ved returnering af gyldige varer pålægges et administrationsgebyr på -30% af den returnerede vares pris, plus evt. returomkostninger forbundet med returneringen.

Når der er tale om en returvarer/ombytningsvarer, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for, at den ny-ombyttede varer sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde dit køb, ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fliser som har været opsat, kan ikke returneres. Fortrydelsesretten bortfalder også, hvis du har købt en vare, der er fremstillet specielt til dig.


Levering

ALT TIL BADEVÆRELSET APS kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer samt evt. håndværkerudgifter i forbindelse med forsinkede leverancer, transportskader og fabrikationsfejl i produkter.

OBS!!

Vær opmærksom på at fliser produceres i ”Batches” – unikke toner for netop den éne produktion. Dvs. at der kan forekomme toneændringer fra bestilling til bestilling.

GDPR – privatlivspolitik

ALT TIL BADEVÆRELSET PRIVATLIVSPOLITIK ER I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOVGIVNING.

Formålet med denne privatlivspolitik er at informere dig om de oplysninger, som vi indsamler fra dig når du bruger vores hjemmeside eller i anden sammenhæng. I forbindelse med indsamlingen af oplysningerne, agerer vi som dataansvarlig og vi er derfor, i henhold til loven, forpligtet til at give dig visse oplysninger om os og om, hvorfor og hvordan vi anvender dine oplysninger samt, hvilke rettigheder du har over dine egen oplysninger.

ALT TIL BADEVÆRELSET APS er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med din anvendelse af vores hjemmeside eller i når vi i anden sammenhæng har en relation til dig, eksempelvis, hvis du er kunde, potentiel kunde eller samarbejdspartner til os.

Som kunde hos ALT TIL BADEVÆRELSET APS

Dine personoplysninger gemmes for at vi kan dokumentere vores salg og bogføring over for offentlige myndigheder, hvis det skulle blive aktuelt.

Derudover gemmes de af hensyn til Forældelsesloven. Det juridiske grundlag herfor er Forældelsesloven § 2 og 3. Forældelsesloven hedder også ” Bekendtgørelse af lov om forældelse af fordringer (forældelsesloven).

Det gør vi, fordi vores rådgivningsansvar gælder i op til 10 år.

Hvis en kunde mener, at vi har ydet mangelfuld rådgivning, enten via konkret rådgivning eller generel vejledning, vil vi kunne imødegå synspunkterne ved at fremvise købets og eller sagens forløb, herunder blandt andet korrespondance med dig og noter vi måtte have gjort os i forbindelse med dig som kunde.